Hoe vinger breien

Breien uw kinderen met de vinger? Als kind miste ik op de een of andere manier vingerbreien, maar Francesca heeft ons deze hele zomer geleerd. Sindsdien hebben we yards + yards + yards verzameld en komen we met meer + meer + meer vingerbreiprojecten. Vandaag wilde ik je net op weg helpen met een tutorial. Ik heb verschillende projecten, (klik

Breien uw kinderen met de vinger? Als kind miste ik op de een of andere manier vingerbreien, maar Francesca heeft ons deze hele zomer geleerd. Sindsdien hebben we yards + yards + yards verzameld en komen we met meer + meer + meer vingerbreiprojecten. Vandaag wilde ik je net op weg helpen met een tutorial. Ik heb verschillende projecten, (klik

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*