Lost & Found-patroon van Stephen West

Ik was een gestreepte sjaal aan het breien en voelde me verloren omdat ik niet wist wat ik moest breien. Ik vond mijn weg door te beslissen om de sjaal in een jas te veranderen! Dit kledingstuk begint met een halfronde top-down sjaal versierd met strepen en korte rijen. De geribbelde rug- en ribbelsteekzijden groeien van de opgehaalde steken. Twee voornaden vormen de stof tot een cabriolet. Draag het kledingstuk ondersteboven voor nog meer drama.

Ik was een gestreepte sjaal aan het breien en voelde me verloren omdat ik niet wist wat ik moest breien. Ik vond mijn weg door te beslissen om de sjaal in een jas te veranderen! Dit kledingstuk begint met een halfronde top-down sjaal versierd met strepen en korte rijen. De geribbelde rug- en ribbelsteekzijden groeien van de opgehaalde steken. Twee voornaden vormen de stof tot een cabriolet. Draag het kledingstuk ondersteboven voor nog meer drama.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*